Estimar és revolucionari!

Companyes, donem vida al blog per reclamar unes relacions lliures i sanes.

Ens fa molt contentes haver col·laborat en l’apartat de disseny i il·lustració amb la gran campanya que han organitzat i dinamitzat les companyes de la Federació de Casals de Joves.

I és que si realment portem un món nou als nostres cors, és en la pràctica que passarà del cor al nostre entorn. Estimar-nos és estimar-nos lliures, és crear relacions de confiança i suport mutu, de respecte i comprensió, que ens ajudin a créixer en autonomia, autoestima, llibertat i bon humor.

Ahir va ser #SantViolentí i nosaltres ens posicionem amb la gent casalera per denunciar les relacions de dependència, la violència consentida dins les parelles, l’heteronormativitat, la família com a pal de paller de la reproducció social i dels valors patriarcals, que ens alienen i ens separen. Dia a dia, petó a petó, construir autonomia.

Nosaltres estem per trobar-nos, per llimar diferències, enxarxar-nos, acollir-nos i estimar-nos, amb llibertat.

Per tot això, amb gratitud i alegria hem aportat el nostre granet de sorra per fer aquesta campanya possible: partint de la idea que tenien des de la Federació de Casals de Joves hem dissenyat la part gràfica per fer arribar allà on calgui la idea que estimar és revolucionari!

Al seu web expliquen molt millor que nosaltres el com i el perquè de la campanya, i aquí podeu descarregar els materials per seguir fent-ne difusió.

Aquesta és una de les múltiples maneres amb què, com a Col·lectiu Bauma, volem ajudar fer realitat el món que sentim dins nostre. Som un col·lectiu heterogeni dedicat a l’autogestió en la producció i difusió de continguts. També estem engegant una editorial combativa i oferim suport en serveis editorials, enquadernació artesanal, correccions i traduccions, il·lustració, serigrafia, vídeo, i probablmenet més coses que encara no se’ns han acudit!

Contacteu-nos a bauma@riseup.net per a qualsevol idea que tingueu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada