Primavera: fires i llibres

Mantenir un blog, en la voràgine diària que imposa la modernitat capitalista, és una tasca que demana d’una disciplina i temps importants. Nosaltres, tot just estrenant el web, encara no hem acabat de trobar-li el pols. Mica en mica.

FAGC: Las Ideas y los HechosAquesta primavera està sent mogudeta. D’una banda, hem publicat dos llibres nous! Un és FAGC: Las Ideas y los Hechos, sobre els 5 anys de vida de la la Federación de Anarquistas de Gran Canaria: un recull d’articles que retraten els seus ideals i la seva pràctica; ambdues totalment necessàries. Avui segueixen lluitant per evitar el desallotjament de la Comunidad La Esperanza, el projecte d’okupació més gran de l’Estat espanyol. Si sou un col·lectiu podeu signar aquí. Us podeu informar i fer-vos-en ressò seguint el fil #NoDesalojoLaEsperanza.

Manual_Militante_BaumaEl segon llibre és un exercici de memòria, de mirar enrere per plantejar les nostres lluites d’avui: reeditem el Manual del Militante de la CNT-FAI, escrit l’any 1937 al caliu de la revolució i les Escuelas de Militantes. El proselitisme potser no és el nostre fort avui en dia, però val la pena llegir les reflexions sobre l’ètica i el compromís revolucionari, així com salivar en veure la potència organitzativa d’aleshores i plorar una mica amb l’adveniment de la República, que comportà un procés de descafeïnat i institucionalització de les lluites (podria recordar, en certa manera, a allò que passa avui amb la CUP).

D’altra banda, no parem de moure’ns en fires. El passat 16 i 17 d’abril vam ser a la XVI Mostra del Llibre Anarquista de València, on vam gaudir de l’hospitalitat, del sol i de les moltes editorials i distribuïdores que s’hi van acostar! També va servir perquè alguns dels nostres llibres ara els pugueu trobar a la llibreria Aldarull de Barcelona i a la Rosa Negra de Madrid. També vam deixar algun dels nostres llibres a les Biblioteques Socials de l’Ateneo al Margen, al barri del Carme, i del CSOA L’Horta, a Benimaclet.

Taula_València_2016Plaça_València_2016

Per Sant Jordi vam ser amb les companyes de Descontrol a territori Polilla, enmig de la Plaça Revolució de la Vila de Gràcia. Vam saludar molta gent interessada en els llibres, i també vam deixar-ne a la Llibreria Taifa!

I no s’ha acabat! En principi el dia 1 de maig serem a les Tres Xemeneies de Barcelona, a l’acte anual de la CNT Barcelona.

El cap de setmana del 21 i 22 de maig, si tot va bé, serem a Bilbo, a la XII Feria del Libro Anarquista. De seguida que tinguem més informació us ho farem saber.

I per últim, el cap de setmana del 28 i 29 de maig, serem a la XII Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona, enguany al barri d’el Clot.

De moment, això és tot. Us animem a que doneu una volta per la web, que cada dia mirem d’anar-la millorant, i que no dubteu en demanar-nos qualsevol cosa que necessiteu.

Seguim, salut i revolta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada