Novetats, llibreries i una agenda que s’acosta!

Hola a totes!

portadaimprimirDisculpeu el silenci, hem estat fent moltes coses! Sobretot, tancades al taller acabant el llibre Orígens de la Civilització, la nostra primer col·laboració colze a colze amb Descontrol, conjugant la seva impremta amb la nostra enquadernació en tapa dura. Ha estat una coedició també amb Azadí Plataforma, dins el marc de la col·lecció Sol de Revolta, que recull llibres sobre el Kurdistan els beneficis del qual es dediquen a recolzar el moviment. Es tracta del primer volum de l’obra més important d’Abdullah Öcalan, líder del PKK empresonat des de fa 17 anys, el seu Manifest per una Civilització Democràtica. La nostra voluntat és fer arribar, per primera vegada en català i castellà, els cinc volums d’aquesta obra antològica.  En cada un s’analitza o desenvolupa en profunditat un tema determinat, però el conjunt dels cinc volums permet entendre tota la complexitat del nou paradigma polític: el Confederalisme Democràtic. En aquest primer volum, que s’està presentant per tot l’Estat aquests darrers mesos, Öcalan investiga sobre els orígens de les grans estructures opressives: el patriarcat, l’estat i el capitalisme. Analitza com evoluciona la societat des de la prehistòria i quins mecanismes socials es creen per justificar l’opressió, les injustícies i la desigualtat.

Però això no és l’únic que hem estat fent! Comencem a sortir de l’ou i a teixir una xarxa de distribució perquè pugueu trobar els nostres llibres. De moment, ens podeu trobar a:

  • Taifa Llibres: Carrer Verdi 12 – 08012 Gràcia, Barcelona –  932176621
  • Llibreria Aldarull: C/ Torrent  de l’Olla 72 – 08012 Gràcia, Barcelona – 935008564
  • La Ciutat Invisible: Carrer Riego, 35-37 – 08014  Sants, Barcelona – 932989947
  • Rocaguinarda: Carrer Xiprer, 13 baixos – 08041 Guinardó, Barcelona – 934 553 017

D’altra banda, volíem ensenyar-vos alguns dels resultats de tot el que anem aprenent en tècniques de serigrafia… Les làmines ens volen de les mans a les fires! Si en voleu, escriviu-nos!

Làmines

I per últim… estem preparant la nova agenda Para Cuina i Pensa, la del 2017! Us anirem informant, de moment us desitgem un feliç juliol, fins aviat!

JULIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada